Hogyan lehet tudni, hogy valaki letiltott-e téged a Snapchatben
Utolsó frissítés: 4. december 2024 János Pál általNincs annál frusztrálóbb második tipp, ha letiltották olyan közösségi média platformon, mint a Snapchat. Összezavarodsz, ha Snapchat-barátod éppen most törölte vagy deaktiválta a fiókját, vagy nem akar többé kapcsolatba kerülni Önnel azáltal, hogy letilt téged.
Nos, ha olyan helyzetben vagy, amikor nem tudod, hogy valaki letiltott-e téged a Snapchaten, akkor szerencséd van. Ebben a cikkben megbeszéltük hogyan ellenőrizheti, hogy letiltották-e a Snapchat szolgáltatást. Szóval, olvass tovább, és megtudod.
Ebben a cikkben

Gyors lépések annak tudásához, hogy valaki letiltott-e a Snapchatben
Lépés 1: Keresse meg őket a Snapchat barátlistáján
Az első dolog, amit megtehetsz, hogy ellenőrizd, hogy még mindig a barátlistádon vannak-e. Ha letiltottak téged, akkor automatikusan eltűnnek a listáról. Mindössze annyit kell tennie, hogy go a profilodhoz a Snapchaten és válassza a Barátaim lehetőséget. Görgessen le, és keresse ott barátja nevét, ha csak néhány barátja van a Snapchaten.

Ha több száz barátod van, lehet használja a keresősávot ott, és írja be a nevüket. Ha nem ad eredményt, lehet, hogy letiltották vagy törölték//deaktiválták a fiókjukat.
Lépés 2: Ellenőrizze a Snapchat beszélgetést a személlyel
Ha valaki letilt téged a Snapchatben, akkor a vele való legutóbbi csevegési előzményeid valószínűleg törlődik vagy elérhetetlen lesz. Kövesse ezt a tippet, ha biztos abban, hogy beszélgetett ezzel a személlyel az alkalmazásban. Ehhez tegye a következőket:
1. Indítsa el a Snapchat alkalmazást, és érintse meg a a Csevegés fül (üzenet ikon) a felület alján.

2. Ezután lapozás a beszélgetések listáját, és keresse meg a célpont Snapchat nevét. Ha már nem találja a legutóbbi beszélgetést, és a neve eltűnt a csevegési lapról, akkor valószínűleg letiltották Önt.
Lépés 3: Keresse meg őket a Snapchaten
Abban az esetben, ha van nincs közelmúltbeli beszélgetés a célfelhasználóval vagy nem beszélsz velük, a következő legjobb módja annak, hogy megtudd, hogy letiltottak-e téged a Snapchatben, ha rákeresel a felhasználónevükre. Ha nem blokkolták, akkor a felhasználónevükön keresztül könnyű megtalálni őket, mivel azonnal megjelennének a keresési eredmények között. Ha nem, akkor lehet, hogy korlátozták.
Vannak olyan esetek is, amikor töröltek az ismerősök listájáról, ami nem probléma, mert továbbra is képesnek kell lennie rájuk keresni. Még mindig küldhetsz nekik pillanatfelvételeket és üzeneteket, amíg az adatvédelmi beállításaik ezt lehetővé teszik. A letiltás komolyabb, mivel még egy egyszerű keresés sem engedi megtalálni őket.

Ehhez megteheti nyomja meg a Keresés gombot a Snapchat felületén és begépel a személy nevét. Számtalan eredmény lehet azonban, mivel a legtöbb felhasználónak viszonylag hasonló a neve. Ebben az esetben előfordulhat, hogy meg kell adnia a pontos felhasználónevet, hogy egy adott felhasználóra szűkítse a keresést. Ez az, ha még emlékszel a felhasználónevükre. Ha nem, akkor ezt a módszer tippet nehéz lesz kihúzni.
Most, ha látja őket az eredményekben és a felhasználónevük az Ismerősök hozzáadása alatt található, megerősítheti, hogy törölték, nem blokkolta.
Jegyzet:
Ha megváltoztatta a felhasználónevét, előfordulhat, hogy nem találja meg őket kereséssel. Ez azonban nem valószínű, hogy megtörténik, mivel a felhasználó csak évente egyszer változtathatja meg felhasználónevét a Snapchatben.
Lépés 4: Üzenet küldése
Egy másik módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valaki blokkolta-e Önt a Snapchatben, ha megpróbál üzenetet küldeni neki. Látnia kell a Snapchat-nevüket vagy felhasználónevüket a Snapchat-kapcsolatok között, és üzenetet kell küldenie. Ha a DM átmegy, látni fogja a „Kézbesítve” jelzőt közvetlenül az üzeneted alatt. Ellenkező esetben nem fogod látni.

Lépés 5: Használjon másik fiókot, hogy megkeresse őket a Snapchatben
Ha úgy gondolja, hogy csak törölték vagy deaktiválták a Snapchat-fiókjukat, megerősítheti ezt úgy, hogy egy másik fiókot használva újabb keresést végez. Ezt kétféleképpen teheti meg. Lehet kérdezze meg barátját vagy családtagját hogy végezzen keresést/kölcsönözze a fiókját, vagy teheti meg regisztráljon egy új Snapchat fiókot és használja a kereséshez.
Ha az első lehetőséget választja, megkérhet egy megbízható barátot vagy családot, hogy keresse meg a felhasználónevet. Ez nagyon egyszerű és könnyű, mint te nem kell új fiókot létrehoznia, és nem kell bajlódnia vele. Ennek során azonban meg kell győződnie arról, hogy az a személy, akit megkér, ne legyen barátja a Snapchatben azzal a felhasználóval, aki potenciálisan letiltotta Önt. Így elkerülhetjük az olyan bonyodalmakat, hogy elmondják a keresett személynek a Snapchatját vagy mi mást.
Ha nincs elérhető Snapchat-felhasználó, kérdezhet, egyszerűen csak használjon új Snapchat fiókot, és ismételje meg a második tippet. Ha megtalálta a felhasználónevet az új fiókjában, de a fő fiókjában nem, ott megerősítheti, hogy letiltotta a Snapchat. Ha továbbra sem találja őket, előfordulhat, hogy törölték a Snapchat-fiókjukat.
Mit tegyek, ha valaki blokkolt a Snapchatben?
Ez attól függ, hogy milyen kapcsolatod van azzal a személlyel, aki blokkolta a Snapchatben. Általában azonban nyugodtnak és összeszedettnek kell lennie, amikor elfogadja azt a tényt, hogy az adott felhasználó valamilyen okból úgy döntött, hogy letiltja Önt. muszáj ezt tisztelni.
Ezzel meg kell gondolnia, hogy miért tették ezt. Ha közel áll hozzájuk, mint egy család, egy szerető vagy egy barát, megteheti adj nekik teret or más eszközökkel is megkeresni őket közvetlenül megkérdezni őket. Ha azonban ők csak egy véletlenszerű követők, csak hagyd őket. Ne hagyd, hogy elkapja, mert csak tönkreteszi a hangulatodat.
A legfontosabb, ne engedd, hogy az érzelmeid irányítsanak miután megtudta, hogy valaki letiltott téged. Utólag visszagondolva, mindkettőtöknek jobb lesz.
Összegzés
Ez az a négy tipp, amelyet követhet, hogy megtudja, ha valaki blokkolta Önt a Snapchatben. Ilyen egyszerű. Csak tartsd észben, hogy ha nem látod őket a barátlistádon, nem jelenti automatikusan azt, hogy letiltott téged. Lehet, hogy éppen deaktiválták vagy törölték a fiókjukat. Ha valóban biztosra akar menni, és gyakran személyesen látja a felhasználót, egy biztosabb megerősítés érdekében közvetlenül megkérdezheti tőle, hogy letiltotta-e Önt.
GYIK
Letilthat valakit a Snapchatben, ha megnyitja a vele folytatott beszélgetést, és megérinti a Menü gombot. Ott válassza a Barátság kezelése lehetőséget, és kattintson a Blokkolás lehetőségre. Ez milyen egyszerű.
Ha nem szeretnél letiltani valakit a Snapchatben, a profiljukra lépve elnémíthatod. Ott kattintson a Menü gombra, és lépjen tovább a Csevegés és értesítési beállításokhoz. Keresse meg az Értesítési beállításokat, nyomja meg a Csevegés némítása gombot, és fejezze be a műveletet.
A blokkolás nem az egyetlen dolog, amely eltávolíthatja a felhasználót a Snapchat barátlistájáról. A barátságtalanság is megteheti. Ellenőrizheti, hogy valaki megszüntette-e a barátságát a Snapchatben, ha megnyitja a Profilját, majd a Barátaim menüpontot. Ott használja a keresősávot, és írja be annak a felhasználónak a nevét, akiről azt gyanítja, hogy már megszüntette a barátságát. Ha ott jelenik meg, akkor továbbra is barátok vagytok velük a Snapchatben. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy megszakítanak barátságot, vagy ami még rosszabb, letiltottak.