Hogyan blokkolhat valakit a TikTokon (hivatalos módszer)
Utolsó frissítés: 4. december 2024 János Pál általTikTok ma az egyik legnépszerűbb közösségi média platform. Nos, ez főleg azért van, mert érdekes és szórakoztató klipeket kínál, amelyek vonzzák a felhasználókat, hogy maradjanak és görgessenek tovább. Az említett platform megtekintési szempontja mellett a TikTok azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megjegyzések, követések, kedvelések és közvetlen üzenetek (DM-ek) révén kommunikáljanak egymással.
És mint bármely más közösségi médiaalkalmazás, te is nem kerülheti el a mérgező felhasználókat akik azzal zaklathatnak, hogy kéretlen üzeneteket küldenek neked, vagy durva dolgokat kommentálnak rólad és a bejegyzéseidről. Emellett lehetnek olyan TikTokerek, amelyeket valamilyen okból nem szeret. Megkérdezheti: hogyan blokkolhat valakit a TikTokon?
Letilthat valakit a TikTokon?
Szerencsére, A TikToknak lehetősége van más felhasználók letiltására. Szóval igen, megteheted! Abban az esetben, ha a fent említetthez hasonló helyzetbe kerül, nyugodtan megfontolhatja ezt a lehetőséget. Ha nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, elkészítettünk egy teljes útmutatót arról, hogyan blokkolhat le valakit a TikTokon az alkalmazás vagy a webes verzió használatával. Beépítettünk egy módot is egyszerre több felhasználó letiltása.
Ebben a cikkben
- Rész 1: Hogyan blokkolhat valakit a TikTokon az alkalmazáson keresztül
- Rész 2: Hogyan lehet blokkolni Valakit blokkolok a TikTokon az interneten
- Rész 3: Hogyan blokkolhatunk valakit tömegesen a TikTon-on
- Mi történik, ha letilt valakit a TikTokon?
- Miért nem tudok letiltani valakit a TikTokon?
- Hogyan lehet feloldani valakit a TikTokon

1. rész: Hogyan blokkolhat valakit a TikTokon az alkalmazáson keresztül
Ez a módszer csak azt teszi lehetővé egyszerre egy felhasználó letiltása és meg tudod csinálni közvetlenül az alkalmazásban. Miután a felhasználót letiltották, többé nem léphet kapcsolatba Önnel a TikTokon. Gyakorlatilag láthatatlanok az Ön számára, amíg manuálisan fel nem oldja őket. Íme, hogyan kell csinálni:
1. Indítsa el a TikTok alkalmazást, és go a keresősávba. Ott, begépel a célfelhasználó felhasználónevét, és meg kell találnia őket az eredmények között.

2. Ott, érintse meg a a célfelhasználó profiloldalának megnyitásához. Találat a 3 pont/Megosztás opciót a jobb felső sarokban. Néhány opció megjelenik a képernyőn.

3. Koppintson a Blokkolás lehetőségre, és megjelenik egy felugró ablak, amely megerősíti a műveletet. Éppen megüt Blokkolja újra a felhasználó letiltásához.
Ha nem a megfelelő felhasználót tiltotta le, mindig feloldhatja a blokkolást ugyanazokkal a lépésekkel, és látnia kell a Blokkolás feloldása opciót.
2. rész: Hogyan lehet blokkolni? Letiltok valakit a TikTokon az interneten
Más közösségi média platformokhoz hasonlóan a TikTok is rendelkezik webes verzióval bármely webböngészőn keresztül elérhető telefonon vagy számítógépen. Ha böngészőben használja a TikTokot vagy jelenleg nincs meg a telefonja, ezeket a lépéseket kell követni. Előfordulhat azonban, hogy nem különböznek túlságosan a fenti eljárástól, mivel a lehetőségek meglehetősen hasonlóak.
1. Nyissa meg a TikTok.com webhelyet eszköze böngészőjében. És megüt a Bejelentkezés gombra, és adja meg TikTok-fiókja adatait.

2. Ott, kettyenés a keresősávban, és írja be a letiltani kívánt felhasználó felhasználónevét. Ha egy követőről van szó, felkeresheti a profilját, és megtalálhatja őt a Követők részben. Nyisd ki a profiljukat.

3. Ezután megüt a 3 pont opcióval további lehetőségeket tár fel. Majd, válasszuk a Blokkolás opciót. Meg kell jelennie a képernyőn, amely engedélyt kér. Csak kattintson a Blokkolás gombra a véglegesítéshez.
3. rész: Hogyan lehet tömegesen blokkolni valakit a TikTonon
Az előző módszerek egyszerre csak egy felhasználót blokkolhatnak. Hasznosak, ha csak egy adott felhasználót szeretne letiltani. Ha vagy goromba megjegyzésekkel sújtva a TikTok-bejegyzésekben. Szerencsére a TikTok elhelyezte a megjegyzések kezelésére szolgáló funkció, amellyel több TikTok-felhasználó blokkolható. Íme, hogyan kell csinálni:
1. Nyissa meg TikTok fiókját, és go arra a videóra, amelyhez a célfelhasználók megjegyzést fűztek. Ott, érintse meg és tartsa egy felhasználónál a megjegyzésekben, hogy további lehetőségeket lásson. Majd, választani Több megjegyzés kezelése.

2. Ezután kezdet válassza ki a blokkolni kívánt felhasználókat. Egyszerre azonban csak 100 felhasználót választhat ki. Ezek után csak megüt Továbbiak > Fiókok blokkolása.

Ha ellenőrizni és fel szeretné oldani a tévedésből letiltott felhasználók blokkolását, lépjen a Beállítások és Adatvédelem oldalra. Ott csak érintse meg a Fiókok blokkolása elemet az Adatvédelem alatt, és kezdje el a feloldást.
Mi történik, ha letilt valakit a TikTokon?
Ha valakit a TikTokon blokkol, annak számos különböző következménye van. Ha ezt teszed, a letiltott TikTok-felhasználó többé nem férhet hozzá az Ön TikTok-profiljához. Gyakorlatilag ők nem tud kommunikálni/megosztani a TikTokon bármivel, ami Önhöz kapcsolódik, például az Ön által közzétett képekkel, videókkal és történetekkel. Ettől eltekintve, nem kommentálhatnak és reagálhatnak a bejegyzéseidre, nem küldhetnek DM-eket, és nem kereshetnek a fiókjukkal a TikTok-profilodra.
Ezenkívül a felhasználó automatikus blokkolása eltávolítja a követői/követői listájáról. Ez a tiedre is vonatkozik. Nem fogják tudni, hogy letiltottad őket, hacsak nem próbálnak rákeresni a profilodra, de nem látják.
Miért nem tudok letiltani valakit a TikTokon?
Ha nem tud letiltani valakit a TikTokon, akkor valószínűleg több fiókot is letilt, és elérte a korlátot. Mint azt talán tudod, te egyszerre csak 100 felhasználót blokkolhat ha a több megjegyzés kezelése opciót használja. Ezenkívül előfordulhat, hogy nem tud letiltani valakit, mert a hárompontos lehetőség nem érhető el. Ebben az esetben megérintheti a megosztási lehetőséget, mivel általában rendelkezik blokkoló funkcióval is.
Hogyan lehet feloldani valakit a TikTokon
Ha tévesen letiltott valakit a Tiktokon, vagy fel szeretné oldani a letiltását, a következőképpen teheti meg:
1. A TikTok-profilodból megüt a menüelemet (3 sor/pont) a felület jobb felső sarkában. Majd, válasszuk Beállítások és adatvédelem.

2. utána, go az Adatvédelmi beállításokhoz, és nyissa meg a Blokkolt fiókokat. Ott, keresse meg a feloldani kívánt fiókot. Válassza ki, és nyomja meg a Blokkolás feloldása gombot.
Összegzés
Amint láthatja, valakinek a TikTokon letiltása meglehetősen egyszerű. Megteheti az alkalmazásban vagy a platform webes verziójában. Akár több felhasználót is letilthat egyszerre, ha fejfájást okoz a megjegyzések részben. Csak kövesse a fenti módszereket, és nézze meg, hogy melyik működik az Ön helyzetében.
Az emberek azt is megkérdezik:
Nem. Miután letiltották, a felhasználó automatikusan el lesz rejtve a TikTok-fiókja elől. Az is lehetséges azonban, hogy éppen deaktiválták a fiókjukat. Az Önt blokkolt felhasználók megerősítéséhez a TikTokot anélkül kell használnia, hogy bejelentkezne a feltételezetten blokkolt fiókjába, vagy másik fiókot kell használnia a profiljuk megkereséséhez. Ha megjelenik, nagy a valószínűsége annak, hogy letiltották.